بشر در عصری زندگی میکند که تکنولوژی و صنعت در بلندترین نقطه خود قرار دارد و در تمام المانهای زندگی ردی از تکنولوژی دیده میشود. قطعا تصور زندگی بدون ابزارهای دیجیتال برای شما غیر ممکن و البته کمی مضحک به نظر میرسد. این روزها افراد به شدت به ابزارهای دیجیتال وابستهاند و بسیاری از امور خود را با کمک آنها انجام میدهند.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
لپ تاپ به عنوان یک ابزار تکنولوژی پیشرفته کاربرد بسیار گسترده و کاربران بیشماری دارد. این محصول نیز مانند تمام محصولات تکنولوژی تنوع بسیاری دارد. از آنجا که قیمت لپ تاپ به عنوان مهم ترین فاکتور در خرید آن شناخته میشود، ما بر آن شدیم که بهترین انواع این رایانه دستی تا بیست میلیون تومان را معرفی کرده و به عنوان راهنمای خرید این رایانه، به انتخاب ایده آل شما کمک کنیم.
بهترین لپ تاپ با قیمت مناسب
قطعا در انتخاب لپ تاپ یا همان رایانه دستی فاکتورهای بسیار مهم و متعددی نقش دارند. در مورد خرید لپ تاپ دیجیتال همیشه بهترین لپ تاپ، گرانترین معنا نمیشود. بلکه بهترین انتخاب برای هر کاربر تعریف خاصی دارد و در نهایت به رفع نیازهای او منجر میشود اما به هر حال نمیتوان تأثیر قیمت در خرید این محصولات را نادیده گرفت، در حالی که امکانات ابزارهای دیجیتال و کارایی و عملکرد بهینه آنها قیمتشان را تعیین میکند. قطعا بیست میلیون تومان برای خرید یک رایانه دستی، مبلغ کمی نیست؛ بنابراین شما میتوانید در این رنج قیمت یک رایانه مناسب و باکیفیت را داشته باشید. تعیین سرمایه موجود برای خرید چنین محصولاتی انتخاب آنها را برایتان ساده تر میکند، چون در این صورت محدوده انتخاب شما کوچکتر شده و بهتر تصمیم خواهید گرفت.
برای این که بتوانید بهترین لپ تاپ با قیمت مناسب (20 میلیون) تهیه کنید باید قابلیتها و پارامترهای کاربردی این محصول را بررسی کنید. خلاصه که بگوییم یک رایانه دستی تا حدود بیست میلیون تومان از پردازنده مرکزی متوسط، کارت گرافیک متوسط و حافظه رم کافی برای کارهای معمول برخوردار است. کارت حافظه اس اس دی در این رایانهها نیز یک آپشن محسوب شده و ضمن بالا آمدن سریع ویندوز، نرم افزارهای نیمه سنگین به راحتی در این رایانهها باز میشوند. این سیستمها برای کاربردهای معمول مانند: نصب و استفاده از نرم افزارهای اداری مانند پاورپوینت، تحقیقات دانش آموزی، پژوهشها و انجام گزارشات دانشجویی، تماشای فیلم و گوش کردن آهنگ، استفاده از کتابهای صوتی، وبگردی، انجام بازیهای کامپیوتری، کارهای طراحی و ادیت، انجام معاملات آنلاین بورس و مواردی در این سطح کارایی و عملکرد بهینه ارائه میدهد.
انواع لپ تاپهای بیست میلیون تومانی لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی لنوو مدلIdeaPad 5 15 8G 512G
این رایانه دستی از برند لنوو دارای سخت افزار بسیار عالی و قابلیتهای جذابی است که مورد توجه هر کاربری قرار میگیرد. صفحه نمایش این رایانه ۱۵.۶ اینچ و وضوح تصویر آن فول اچ دی است. نرخ نوسازی این دستگاه نیز به ۶۰ هرتز میرسد. در کل صفحه نمایش این رایانه از استانداردهای لازم برخوردار است. پردازنده آن نیز امکان پردازشهای نیمه سنگین را فراهم میسازد. علاوه بر آن، این محصول از قدرت پردازش گرافیکی خوبی برخوردار است. این مدل از رایانه دستی لنوو به ۵۱۲ گیگابایت حافظه اس اس دی و ۸ گیکابایت رم مجهز است؛ از این رو، سرعت مناسبی ارائه میدهد.
لپ تاپ ۱۵۰۶ اینچی لنوو مدل IdeaPad 3 15ITL 6 Core i7 1165G7
این محصول نیز با ویژگیهای فوقالعاده خود در لیست رایانه دستی تا بیست میلیون تومان میدرخشد. از امکانات این رایانه میتوان به صفحه نمایش ۱۵.۶ اینچی با وضوح تصویر فول اچ دی و نرخ نوسازی ۶۰ هرتزی و مات بودن صفحه نمایش اشاره کرد. علاوه بر آن رم ۸ گیگا بایتی و قابلیت ارتقاء آن به ۱۲ گیگا بایت و پردازنده گرافیکی GeForce MX450 نیز این محصول را به انتخاب مناسبی برای انجام کارهای معمول تبدیل ساخته است. لازم به ذکر است که این محصول حافظه اس اس دی ندارد و برای ذخیره اطلاعات در آن از یک ترابایت هارد استفاده شده که فضای مناسبی ارائه میدهد. این رایانه دستی برای گیم مناسب نیست.
لپ تاپ ۱۴ اینچی ایسوس مدل VivoBook R465EP-EK309
این رایانه دستی از صفحه نمایش ۲۴ اینچ و وضوح تصویر ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۶۰ هرتزی و همچنین پنل آی پی اس یا امکان ایجاد زاویه دید مناسب برخوردار است. مهمترین ویژگی این محصول پردازنده Core i7 نسل ۱۱ و در کنار آن پردازنده گرافیکی MX330 است که برای پردازش گرافیکی نیمه حرفهای سرعت خوبی ارائه میدهد. این رایانه از رم ۸ گیکابایتی با قابلیت ارتقاء به ۱۶ گیگا بایت برخوردار است. استفاده از ۵۱۲ گیکا بایت حافظه اس اس دی سبب شده که این سیستم سریع آماده به کار شود.
لپ تاپ ۱۳۰۳ اینچی ایسوس مدل VivoBook Slate T3300KA-LQ029W
این محصول جذاب از برند ایسوس هم نقش رایانه را ایفا میکند و هم به جای تبلت میتوان از آن استفاده کرد. این رایانه جایگزین ایده آلی برای تبلتهای سرفیس پرو است و وزن بسیار کمی دارد. وزن این دستگاه ۷۸۰ گرم بوده و حمل و نقل آن بسیار راحت است. این رایانه دستی به صفحه نمایش ۱۳.۳ اینچی با وضوح تصویر ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل مجهز است. ضمن این که صفحه نمایش آن از نوع OLED است. هرچند توان پردازی این رایانه زیاد نیست، اما برای انجام امور معمولی کفایت میکند. حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایتی این سیستم سرعت مناسبی به آن بخشیده است.
لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی هوآوی مدل MateBook D15 15 1135G7
این محصول از برند هوآوی کیفیت ساخت بالایی دارد. صفحه نمایش این دستگاه ۱۵.۶ اینچ با وضوح تصویر ۲۱۶۰ در ۱۴۴۰ است. به علاوه این که صفحه نمایش آن به پنل IPS LED مجهز است و مات بودن آن مانع خستگی چشمها میشود. این رایانه پردازنده گرافیکی مجزایی ندارد و پردازنده گرافیکی آن با پردازنده اصلی یکپارچه است. پردازنده این دستگاه برای انجام فعالیتهای سبک تا نیمه حرفهای مناسب است. حافظه اس اس دی ۵۱۲ گیگابایتی، سرعت فوقالعادهای به این دستگاه بخشیده است.
جمع بندی
انتخاب ابزارهای دیجیتال همواره وسواس خاصی میطلبد و دغدغه کاربران در خرید این محصولات طبیعی است. خرید لپ تاپ به عنوان پرکاربردترین ابزار دیجیتال از این قاعده مستثنا نیست اما در شرایطی که سرمایه خرید شما مشخص باشد، انتخاب آسانتر و بهتری خواهید داشت. شما میتوانید با بیست میلیون تومان یک رایانه دستی باکیفیت با امکانات نرمافزاری مناسب برای انجام طیف گستردهای از امور معمول تهیه کنید. تنها کافی است برای انجام یک خرید ایده آل امکانات نرم افزاری رایانه را به صورت کامل بررسی و مقایسه کنید. شما میتوانید در این محدوده قیمتی بهترین رایانههای لنوو، ایسوس، هواوی و غیره را تهیه کنید.
منبع: عصر ایران
کلیدواژه:
بیست میلیون تومان
ابزارهای دیجیتال
پردازنده گرافیکی
رایانه دستی
حافظه اس اس دی
بهترین لپ تاپ
ارائه می دهد
صفحه نمایش
وضوح تصویر
برای انجام
یک رایانه
۶ اینچی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کردهاست، لذا
منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۵۶۱۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
روغن زیتون طارم، جزو بهترین روغن های دنیا شناخته شد
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، در کنار استان های گیلان و زنجان، استان قزوین از مهم ترین تولیدکنندگان زیتون در کشور به شمار می رود و رتبه دوم تولید این محصول باغی را بخود اختصاص داده است. زیتون که در صورت برنامه ریزی مناسب برای ایجاد ارزش افزوده و اقتصادی شدن فعالیت باغداران ، قابلیت بالایی برای ایجاد ثروت برای مردم منطقه دارد که به واسطه مشکلاتی این چنین نشده است.
از جمله خبرهای که زیتون کاران را به آینده امیدوار می کند برنامه ریزی برای تشکیل صندوق ملی زیتون است که در جریان سفر رییس جمهور به قزوین مصوب شد. همچنین امسال از سوی وزارت جهاد کشاورزی، زیتون به عنوان یکی از محصولات اساسی معرفی و برهمین اساس خرید حمایتی این محصول از باغداران طارم سفلی آغاز شد.
در هفته جاری جشنواره زیتون هم در طارم سفلی برگزار شد. در همین راستا راه انجام معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی در برنامه گفت و گوی ویژه خبری گفت: بهترین استقبال از این جشنواره توسط روستاییان انجام شد. با اینکه هوا آنچنان مساعد نبود. این جشنواره به علت حضور مسئولان کشوری و استانی به اهداف خود دست یافت و کشاورزان توانستند حرف های خود را با آنان درمیان بگذارند. صنایع دستی و بسته بندی و سایر محصولات زراعی هم در کنار جشنواره عرضه و توسط صداوسیما معرفی شد.
راه انجام گفت: با آغاز فصل برداشت زیتون باتوجه به اینکه نیاز به فراوری دارد دست کشاورز از لحاظ مالی خالی می ماند. بانک ها هم به علت کمبود اعتبارات همکاری آنچنان ندارند. در سفر رییس جمهور دولت قبل دو میلیارد تومان اختصاص یافت اما محقق نشد. در دولت سیزدهم هم با سفر رئیس جمهور اعتبار 10 میلیارد تومان اختصاص یافت و صندوق توسعه زیتون راه اندازی شد.
معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گفت: مسائل زیست محیطی که در موضوع روغن کشی زیتون اتفاق می افتد در تکمیل چرخه بهره وری زیتون موثر است. سازمان جهاد کشاورزی پیگیر تکمیل این زنجیره است. در کنار روغن هم کنسرو و سایر فراورده ها هم از زیتون تولید خواهد شد.
فلاح مدیرعامل اتحادیه زیتونکاران گفت: اتحادیه زیتون با حضور 12 شرکت تعاونی تشکیل شد. انجمن زیتون هم با مشارکت اتاق بازرگانی تشکیل شد. 30 شرکت تعاونی در طارم سفلی در زمینه زیتون فعالیت می کنند. باتوجه به شناخته شده نبودن طارم سفلی در زمینه زیتون، مسئولان دولتی باید پای کار بیایند.
آرمیده رئیس اداره بازرگانی تعاون روستایی استان هم به صورت برخط میهمان برنامه گفت و گوی ویژه خبری بود و در راستای خرید حمایتی زیتون گفت: خرید حمایتی زیتون امسال صورت گرفته و قیمت آن 30 درصد افزایش پیدا کرده است. روغن زیتون بستگی به کیفیت این محصول دارد که از دو تا سه درصد روغن معمولی است و کیفیت آن در آزمایشگاه تعیین و حداقل قیمت 16هزار و صدتومان تا حدود 25 هزار تومان است.
آرمیده گفت: اگر کشاورز تا 48 ساعت پس از برداشت بتواند محصول خود را تحویل دهد بهترین زمان کیفیت زیتون است. محصول زیتون فقط از کشاورزان خریداری می شود و دست دلالان از این خرید حمایتی کوتاه است.
راه انجام گفت: آب باغات زیتون طارم سفلی از دو رودخانه به مقدار 20/7 میلیون مترمعکب و برای الموت حدود 5 میلیون مترمکعب در نظر گرفته شده است. 77 درصد آب تخصیص داده شده در حال بهره برداری است و بقیه این میزان هم به محض تخصیص اعتبار با تکمیل طرح های ناتمام تکمیل خواهد شد.
راه انجام گفت: تلاش بر اینست که طارم سفلی از بن بست بازار زیتون خارج شده و به بازار رودبار بپیوندد تا این فراورده ها در بازارهای موردنظر عرضه شود.
فلاح گفت: میزان 25 میلیون مترمکعب از شاهرود و قزل اوزن مصوب دو دهه پیش است. طارم سفلی با 20 هزار جمعیت یکی از بزرگترین بخش های کشور است اما به خاطر مشکلات آب، در فصل برداشت زیتون ها روی درخت پلاسیده می شود. سوال این است که چرا آب های متعلف به استان قزوین به استان های دیگر سرازیر می شود. درخواست کشاورزان اختصاص آب به زمین های استان است.
وی گفت: طارم تنها بخش استان است که در بن بست قرار دارد. طارم سرزمین بزرگی است که تعداد جمعیت آن کم است. ما در حال حاضر در طارم مشکل کارگر داریم. در دوره دولت نهم دستور ریاست جمهوری برای اتصال مسیر خلخال به گیلوان از طارم بود اما متاسفانه استان گیلان این مصوبه را به نفع راه های خود بهره برداری کرد.
راه انجام تصریح کرد: بخشی از باغات طارم سفلی قدیمی است و هزینه برداشت بسیار زیاد است. بخش اعظمی از تولید صرف برداشت می شود. در حال حاضر حدود 3 هزار هکتار به صورت باغ مدرن توسعه یافته است. سازمان جهاد کشاورزی هم در راستای ترویج و راهنمایی به استفاده از سیستم های نوین کشاورزی برنامه ریزی کرده است. در زمینه فراوری و خام فروشی به علت کمبود امکانات که در منطقه طارم وجود دارد طرح هایی در حال اجراست که محصولات به صورت فراوری شده به بازار عرضه شود.
فلاح عنوان کرد: وقتی برندسازی اتفاق نیفتد تولیدکننده و مصرف کننده هم هم راضی باشد سیستم به همین روال ادامه خواهد داشت. زیتون به صورت فله ای عرضه می شود که ویژگی های یک محصول برندشده را ندارد. سیستم های نظارتی در این زمینه ضعیف عمل کرده اند. متاسفانه محصول زیتون طارم به نام رودبار شناخته شده است.
وی گفت: شناختن روغن زیتون خالص بسیار سخت است. در آزمایشگاه ها می توان روغن خالص را تشخیص داد. ارزیابی حسی روغن در طارم راه اندازی شده است. اگر محصول برند باشد و داخل شیشه بسته بندی شود روغن زیتون خالص روی آن ثبت می شود.
راه انجام اظهار کرد: در شش سال گذشته شروع به جوان سازی باغ های زیتون انجام شده است و کشاورزان هم استقبال خوبی کرده اند. تسهیلاتی هم برای کشاورزان در راستای جوان سازی باغ های زیتون در نظر گرفته شده است. کشاورزان جوان از این اقدامات استقبال بیشتری کرده اند.
فلاح گفت: 5 سال است که موضوع راه اندازی بازار زیتون در حاشیه آزادراه در کارگروه های استانی پیگیری می شود اما متاسفانه وقعی نهاده نمی شود. در این سال ها 4 مجتمع خدماتی رفاهی در کنار آزادراه احداث شده است. دستگاه های ذی ربط وعده داده اند اما عمل نکرده اند.
راه انجام تصریح کرد: مسئولان استانی پیشنهاد داده اند در مکان هایی که امکان استقرار این بازار وجود دارد اقداماتی انجام شود و سازمان جهاد کشاورزی هم پیگیر موضوع شده است و باید اداره راه و شهرسازی هم پای کار بیاید.
فلاح گفت: در دولت سیزدهم نگاه به زیتون تغییر پیدا کرده است و از واردات روغن زیتون به کشور جلوگیری شود که محقق شد.
راه انجام گفت: ایستگاه تحقیقات زیتون در طارم دایر شده است. محصول زیتون منطقه طارم سفلی بسیار سالم است که با انجام 170 آزمایش روی روغن زیتون طارم سفلی عنوان شده است که این روغن جزو بهترین روغن های زیتون در دنیاست.